OSLO HIT ENSEMBLE

Oslo Hit Ensemble består av 24 sangere mellom 20 og 35 år. Gruppa ble startet i 2013 og har på kort tid markert seg som et av Norges mest spennende formidlere av pop. De musikalske ledere har siden starten vært Mari Tesdal Hinze og Lars Andreas Aspesæter, og med deres dyktige ledelse når koret stadig nye høyder. 

Oslo Hit Ensemble synger et variert repertoar innenfor popsjangeren. Låtene er hentet fra ulike artister og tiår og uttrykket varierer fra klangfulle og vare ballader til upbeat showlåter. Noen av sangene ligger tett opp til originalen, mens andre har koret satt sitt eget preg på. Alle arrangementer er av Mari Tesdal Hinze og Lars Andreas Aspesæter. 
Arrangementene består av elementer fra gospel og country, så vel som vokaljazz og a capellatradisjonen. Selv om gruppa ikke synger rene a capella-låter står det vokale i hovedfokus. Oslo Hit Ensembles mål er å vise hva moderne kormusikk kan være og forhåpentligvis inspirere unge korsangere, samt utvikle dyktige sangere. Det er også et mål å kunne engasjere publikum utenfor kormiljøet.  

I tillegg til egne konserter jobber koret frem mot eventer og vi er stadig på jakt etter nye oppdrag.  Følg oss gjerne på instagram og facebook.  

Lyst til å jobbe med oss? Ta kontakt!